Maşini de spălat profesionale


DANUBE maşini de spălat profesionale

DANUBE maşini de spălat profesionale

Noua noastră gamă de mașini de spălat cu centrifugare profesionale reprezinta alegerea ideala pent..

Informații la cerere

DNB-ROWPR8 Masina de spalat profesionala DANUBE CAPACITATE 10 kg

DNB-ROWPR8 Masina de spalat profesionala DANUBE CAPACITATE 10 kg

MASINI DE SPALAT PROFESIONALE SI USCATOARE DANUBE DPR Noua noastră gamă de mași..

Informații la cerere

DNB-ROWPR8 Masina de spalat profesionala DANUBE CAPACITATE 8 kg

DNB-ROWPR8 Masina de spalat profesionala DANUBE CAPACITATE 8 kg

MASINI DE SPALAT PROFESIONALE SI USCATOARE DANUBE DPR Noua noastră gamă de mași..

Informații la cerere

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)


Noua noastră gamă de mașini de spălat cu centrifugare profesionale reprezinta alegerea ideala pentru afacerile proprii, cum ar fi apartamente, hoteluri mici, restaurante, școli sau saloane de coafură etc. Aceste noi modele de capacitate mică oferă o calitate superioară și rezultate excelente datorită tehnologiei celei mai recente bazate pe industrială.

Modelele noastre DNB-ROWPR de 8 și 10 kg sunt turnate înaltă, montate moale, cu tambur din oțel inoxidabil și cu tavă din oțel inoxidabil, turnarea exterioară în piele de culoare gri, cu panouri laterale și ștanțate pentru a garanta durabilitatea acestora. Echipate cu noul microprocesor Easy Touch 2, plin de caracteristici, ușor de instalat și de utilizat, modelele noastre DNB-ROWPR permit economii semnificative de energie datorită caracteristicilor standard cum ar fi curățarea umedă si încărcarea optimă.

Modelele ROWPR sunt disponibile în mai multe versiuni: OPL sau versiunea cu autoservire, diferite tensiuni și oferă o mulțime de opțiuni pentru a satisface toate nevoile.

OPȚIUNI

 • Cartelă releu pentru 6 semnale suplimentare de dozare (Total 14)
 • Kit auto-service: set central de plati pentru monede/jetoane + caseta de monede/jetoane
 • Suport pentru cresterea inaltimii de incarcare
 • Suport pentru mopuri (filtru inclus) Doar pentru versiunea cu supapa
 • Suport pentru recuperarea apei
 • Set dubla evacuare (pentru versiunea cu ventil) - Kit pompa de scurgere
 • Usa pentru deschidere inversa
 • Usa cu deschidere intarziata (in cazul intreruperii alimentarii)
 • Panouri otel inoxidabil AISI-304
 • Modul WIFI
 • Garnitura silicon pentru usa
 • Mod NC pentru scurgere
 • Kit de transformare pompa-valva


Cea mai noua tehnologie pentru Profesionisti

Masinile profesionale de spălare cu centrifugare superioară sunt mașinile ideale pentru colectivități mici, cum ar fi apartamente, hoteluri mici, școli sau cum ar fi frizerii, modele de capacitate mică, ofertă de top calitate și rezultate excelente datorită designului și tehnologiei cele mai recente.

Noile masini și uscătoare de 8 și 10 kg vor reprezenta o revoluție cu datorita componentelor industriale si caracteristicilor care le diferentiaza de restul modelelor profesionale de pe piață.

Controlul lor EASY TOUCH 2, cu ecran tactil, are o mulțime de caracteristici,
printre care trasabilitatea și încărcarea optimă.

Noile uscatoare profesionale de la Danube reprezinta cuplu perfect cu noile masini, deoarece acestea oferă caracteristici industriale, versatil, robustete și eficienta rezultand astfel un uscător cu tambur extrem de competitiv cu un ciclu de uscare foarte.

Aceste facilitati cuprind multe avantaje, toate importante care contribuie în mod egal pentru a rezulta o mașină fara nici un rival pe piata:

CARACTERISTICI
User-friendly și complet programabil cu EASY TOUCH 2 / 8 semnale de dozare ca standard / Conexiune USB. Software-ul PC gratuit pentru programare / trasabilitate, analiza datelor / Comunicare la distanță / sisteme cu plată multiplă / Anunțurile afișate pe ecran (foarte utile pentru autoservire) / Scurte cicluri de spălare (putere de încălzire 6 kW).

ROBUSTEŢE
Ușă robustă din aluminiu / Din oțel inoxidabil AISI-304 / Oțel inoxidabil AISI-304 din oțel inoxidabil / Oțel inoxidabil AISI-304.
Nu există garnitură interioară a tamburului Ușor de reparat, curate, mai industriale, etc / Rulmenți industriali și rulmenți (Până la 15.000 de ore de lucru) / Același motor și invertor ca și mașina de spălat industrială / Sistemul de blocare a ușilor industriale / Opțiuni: Panouri din oțel inoxidabil AISI-304 Sistem inteligent de cântărire.

VERSATILITATE
OPL <> MINIM. Modelul standard ușor de convertit / SINGLE <> STACKED. Modelul standard este ușor de depozitat cu un uscător / ELECTRIC <> APĂ CALDĂ. Modelul electric standard, ușor de convertit la modelul cu apa calda / DEMONTAREA VALVEI <> POMPA. Modelul standard ușor de convertit. Acces ușor și service / Potrivit pentru multe sectoare: Restaurante / Sali de sport / Camping / Mop Curatare / Apartamente / Monitoare / Curățătorie chimică / Pepiniere

EFICIENŢĂ
Sistem inteligent de cântărire / Încărcare optimă / Plăci pentru o mai bună ergonomie / Plăci pentru mopuri / Plăci cu rezervor pentru recuperarea apei / High G Force 450. Umiditate reziduală redusă / timp scurt de uscare.